פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 205 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן קנולה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה, שפשף עורות בשמן.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 50 דקות או עד במכרז. מגניב.
בקערה גדולה, לשלב את גבינת מונטריי ג ' ק, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, בצל, בזיליקום, שום, מלח ופלפל.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב קליפות דקות.
מוסיפים עיסת לתערובת הגבינה ומחית; מערבבים בבייקון. כף או צינור לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית אפייה. צלוי 4-6 ב. מהחום במשך 7-8 דקות או עד מחומם דרך.