פעמיים אפוי תפוחי אדמה על ידי דייזי המותג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים תפוחי אדמה אפויים על ידי דייזי המותג. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 477 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו את דייזי ברנד קרם, שמנת כבדה, מלח כבד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, Spamwiches של דייזי, ו דייזי טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. ביסודיות לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה. לעטוף את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
הסר מהתנור. נקבו חורים בתפוחי האדמה וחזרו לתנור לעוד 30 דקות או עד שננקבו במזלג בקלות.
בינתיים, מטגנים ומתפוררים את הבייקון. קוצצים את הבצל הירוק.
הסר את תפוחי האדמה להתקרר במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות. חותכים את החלק העליון 1/3 של כל תפוח אדמה לאורכו. מחזיק כל תפוח אדמה עם מגבת נקייה, חלול את קליפות תפוחי אדמה עם כף עוזב על 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה בצד הפנימי כדי למנוע ממנו להתפרק במהלך האפייה. בקערה גדולה, לשלב פנים תפוחי אדמה, חמאה, שמנת חמוצה, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, שמנת כבדה, חלב, מלח ופלפל. מחית עד חלקה. מערבבים בבייקון ובצל ירוק.
ממלאים כל עור תפוח אדמה בתערובת פירה. למעלה עם 2 כוסות גבינת צ ' דר שנותרו.
מפזרים כל אחד עם אבקת צ ' ילי לפי הצורך.
אופים במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה. למעלה עם גושים נוספים של שמנת חמוצה, אם תרצה, ומגישים מיד.