פעמיים שוקולד קפוא פאדג'פופס
שוקולד כפול קפוא פאדג'פופס דורש כ 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 152 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר, אבקת קקאו, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פעמיים שוקולד קפוא פאדג'פופס, פאדג'קפוא, ו פאדג'קפוא ללא חלב מאת פגי K.
הוראות
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, אבקת קקאו וחלב בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה, ומערבבים עד עבה, על 2 דקות.
הסר מן החום; מערבבים וניל וחמאה.
מעביר לקערה חסינת חום, ומקרר עד מגניב, כ 20 דקות.
מערבבים את שבבי השוקולד לתוך תערובת שוקולד מקורר.
יוצקים לתוך תבניות להקפיא עד המשרד, על 4 שעות.