פעמיים שמנת תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה מוקרמים פעמיים אפוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 442 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו פעמיים שמנת תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה אפויים חזרת שמנת, ו תפוחי אדמה אפויים ממולאים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). לשפשף תפוחי אדמה יבשים, ואז לדקור כמה פעמים עם מזלג ומניח על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
להפחית את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה; לגרוף את עיסת ומניחים בקערה קטנה. מקציפים בשר תפוחי אדמה, חמאה, חלב ומלח עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה ורכה. מקפלים גבינת שמנת ושמנת חמוצה לתפוחי אדמה; תערובת כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מפזרים פפריקה ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך צמרות הם חום זהוב, 20 עד 25 דקות.