קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פעמיים תפוחי אדמה אפויים

פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים אפוי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, תפוחי אדמה russet, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה. מחממים את התנור ל 204°. לשפשף את תפוחי האדמה נקיים תחת מים זורמים. לתקוע כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם הקוצים של מזלג כך שכאשר תפוחי האדמה מתבשלים הם לא מתפוצצים. לשפשף את תפוחי האדמה בכל רחבי עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ישירות על המדף האמצעי או העליון של התנור. מבשלים 1 שעה ו 15 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. הם צריכים לתת קצת כאשר לחוץ.אם קצר בזמן אתה יכול לאפות את תפוחי האדמה במיקרוגל, 10 דקות על חום גבוה עבור 2 תפוחי אדמה, 15 דקות עבור 4 תפוחי אדמה. עורות תפוחי אדמה אפויים במיקרוגל אינם פריכים כמעט כמו, אז ייתכן שתרצה לשפשף קצת שמן זית עליהם ולסיים אותם בתנור קונבנציונאלי ב 204° במשך 10 דקות.2 אם אתה כולל בייקון כאחד התערובות שלך, בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לבשל את רצועות בייקון במחבת על אש נמוכה בינונית במשך 10 עד 15 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בואו מגניב. קרמבל. 3 לאפשר לתפוחי האדמה להתקרר לגעת. חותכים את השלישי העליון לאורכו את תפוחי האדמה. השתמש בכפית כדי לגרוף את הקרביים, יצירת תפוח אדמה "קאנו", משאיר על 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה על העור.לחלופין אתה יכול לחתוך את תפוחי האדמה לשניים, לאורכו. במקרה זה ייתכן שתרצה לאפות תפוח אדמה נוסף, כך יהיה לך מילוי תפוחי אדמה יותר לערום לתוך סירות תפוחי אדמה.4
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את הקרביים תפוחי אדמה החוצה, שמנת חמוצה, חלב, שמנת וחמאה לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה. אם אתה רוצה מרקם שמנת, להכות עם מקצף חשמלי עד עקביות הרצוי. שים לב, לא מעל להכות תפוחי אדמה, הם יכולים להפוך דבק-y. 5
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את התוספות עם תפוחי האדמה. שמור כמה תוספות לפזר על צמרות תפוחי האדמה. סתימות כפיות לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
מפזרים תוספות נוספות.6
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים תפוחי אדמה על מחבת צלייה ואופים 15 עד 20 דקות עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה