פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם שאלוט קרמל ומרווה
פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם שאלוט קרמל ומרווה נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם מרווה, תפוחי אדמה מתוקים, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירה בטטות עם בצל מקורמל, ברי ומרווה, תפוחי אדמה מתוקים עם כרוב, בצל אדום מקורמל & מרווה טרי, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים בצלי שאלוט מטוגנים, שום ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. קו גיליון עוגיות עם לסכל; להפריש.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על מתלה תנור.
אופים 1 שעה או עד רך. תפוחי אדמה מגניבים 20 עד 30 דקות לפני הטיפול. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף את הבשר לקערה גדולה; עורות תפוחי אדמה שמורים על גיליון עוגיות.
מוסיפים פרמזן ומרווה לבשר תפוחי אדמה; מערבבים לשלב.
מחממים מחבת 8 אינץ ' מעל חום בינוני.
להוסיף שאלות; לבשל 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שאלות מתחיל חום.
להוסיף 1 כף של מרק; מערבבים במרץ. כיסוי; לבשל 2 דקות. לחשוף; להוסיף מרק כף הנותרים. כיסוי; לבשל 2 דקות יותר.
מוסיפים שאלוט לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים את התערובת באופן שווה בין קליפות תפוחי אדמה.
אופים 20 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת נוספת ועלים מרווה.