פפרדלה עם קישואים, אנשובי ונענע
פפרדלה עם קישואים, אנשובי ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 421 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, עירית, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריד קישואים + מנטה ופיסטוק פסטו פסטה פפרדלה, רומנסקו חרוך עם אנשובי ונענע, ו חזיית בקר עם פפרדלה ונענע.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את האנשובי, מנטה, עירית ו 2 כפות שמן.
במחבת גדולה, לחמם את 1/4 כוס השמן הנותרת עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ופלפל אדום כתוש; מבשלים מעל חום מתון עד השום הוא זהב קל, על 3 דקות.
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, משליכים, עד למכרז פריך, כ 5 דקות.
בינתיים, לבשל את פפרדלה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הפסטה. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את הקישואים ואת מי הפסטה השמורים וזורקים מעל חום מתון.
מעבירים את הפסטה לקערה עם אנשובי ועשבי תיבול, מתבלים במלח וזורקים היטב.
מגישים מיד, עוברים פרמזן ופלחי לימון ליד השולחן.