פצפוצי שוקולד וקינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד צ'יפס Pizzelles קינמון. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון טחון, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד לבן עם שבבי קינמון וצ'יפס, פיצלי מנטה שוקולד עם קינואה, ו שוקולד צ'יפס קינמון לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה עד מקציף.
לטאטא את החמאה, קמח, וקינמון עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם חמאה מומסת. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
הערה של השף: הבלילה יכולה להיות מבושלת גם בברזל ופל שחומם ומשומן קלות.
יוצקים 1/2 חופנים של הבלילה לתוך ברזל הוופל ומבשלים כ 3 דקות.