פצפוצי שוקולד מנטה
פצפוצי שוקולד מנטה לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. תמורת 21 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר נוסף, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פצפוצי מנטה שוקולד, פצפוצי שוקולד-תפוזים ופצפוצי שוקולד כפול.
הוראות
במיקרוגל או בדוד כפול, ממיסים שוקולד צ'יפס; להתקרר מעט. בקערה קיצור שמנת וסוכר. טורפים פנימה ביצה, סירופ תירס, תמצית ושוקולד מומס.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה סוכריות.
מגלגלים ל-1-in. כדורים; לגלגל בסוכר.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-14 דקות או עד שהשוליים יציבים וסדקים פני השטח (המרכז יהיה רך). מצננים 5 דקות לפני שמוציאים לרשתות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Gramona La Cuvee Cava. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
![גרמונה לה קובה קאווה]()
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo