קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו

פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו
פצפוצי שוקולד מריר מאובקים קקאו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד, ביצים, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו, קקאו מאובק שקדים מצופים שוקולד מריר (מאכלי כוח), ו עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ציפוי שוקולד גנאש
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2
בסיר קטן, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את תערובת הקרם החם מעל. לנוח 1 דקה, ואז לטאטא יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה רדודה ומכסים את פני השטח בניילון נצמד. להתקרר בטמפרטורת החדר עד ganache מתעבה לעקביות ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
לסירופ שוקולד
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
6
בסיר בינוני, להביא את הסוכר ו 3/4 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום, באמצעות בלנדר יד, מחית בשוקולד עד חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
8
לעוגת שוקולד ג ' ניס
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
מחממים את התנור ל 160°. משמנים את החלק הפנימי של קערת נירוסטה 3 ליטר עם ספריי בישול nonstick ומעיל קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
למלא שליש סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי, להקציף לשלב את הביצים, חלמון, וסוכר. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים. המשך לטאטא עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 60°.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
הסר מהחום והנח את הקערה על המיקסר בכושר עם מצורף מקצף. שוט במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר ויוצר סרטים כפי שהוא נופל מן המקצף, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
לנפות את אבקת הקקאו ואת 1 1/2 כוסות קמח יחד לתוך קערה בינונית. עם מרית גומי, מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה ב 3 תוספות, עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מקפלים בחלב וחמאה מומסת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
14
להעביר את הבלילה לקערת נירוסטה 3 ליטר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
מניחים את הקערה על תבנית אפייה ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
אופים במשך 1 שעה, ולבדוק את העוגה על ידי החדרת בודק עוגה למרכז. לאחר הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ומיד להפוך את העוגה על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
לאחר התקרר, להשתמש בסכין משונן לחלק את העוגה לתוך 3 אפילו שכבות ולהגדיר אותם על המדף.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
18
מברשת כל שכבה עם כ 2 כפות סירופ שוקולד בצד כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
19
כפור את החלק העליון של 2 השכבות התחתונות עם גנאש מספיק כדי שווה את עובי שכבות העוגה. ערם את השכבות בחזרה יחד וכפור את החלק החיצוני של העוגה עם ganache הנותרים.
20
עבור סרטי השוקולד
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
21
יוצקים על 1/2 כוס שוקולד על משטח שיש שטוח, זכוכית, או נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
22
מורחים אותו למלבן בעובי של 1 מ "מ, באורך של כ-2 מטר ברוחב של 6 אינץ'. אפשר לשוקולד להגדיר במשך 5 דקות, או עד שהוא כבר לא נוזלי או מבריק עדיין רך מעט. עם מרית נירוסטה עם להב ישר שנערך בזווית של 45 מעלות, לגרד את השוקולד widthwise כדי ליצור סרטים גלי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
23
מעבירים את הסרטים למגש וחוזרים על התהליך עד שכל השוקולד משמש. לקשט את העוגה עם הסרטים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב