פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו
פצפוצי שוקולד מריר מאובקים קקאו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד, ביצים, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו, קקאו מאובק שקדים מצופים שוקולד מריר (מאכלי כוח), ו עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים ולהביא לרתיחה.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את תערובת הקרם החם מעל. לנוח 1 דקה, ואז לטאטא יחד עד חלקה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה רדודה ומכסים את פני השטח בניילון נצמד. להתקרר בטמפרטורת החדר עד ganache מתעבה לעקביות ציפוי.
בסיר בינוני, להביא את הסוכר ו 3/4 כוס מים לרתיחה.
הסר מהחום, באמצעות בלנדר יד, מחית בשוקולד עד חלקה. להפריש להתקרר.
מחממים את התנור ל 160°. משמנים את החלק הפנימי של קערת נירוסטה 3 ליטר עם ספריי בישול nonstick ומעיל קל עם קמח.
למלא שליש סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי, להקציף לשלב את הביצים, חלמון, וסוכר. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים. המשך לטאטא עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 60°.
הסר מהחום והנח את הקערה על המיקסר בכושר עם מצורף מקצף. שוט במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר ויוצר סרטים כפי שהוא נופל מן המקצף, על 5 דקות.
לנפות את אבקת הקקאו ואת 1 1/2 כוסות קמח יחד לתוך קערה בינונית. עם מרית גומי, מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה ב 3 תוספות, עד לא פסים להישאר.
מקפלים בחלב וחמאה מומסת עד רק בשילוב.
להעביר את הבלילה לקערת נירוסטה 3 ליטר מוכן.
מניחים את הקערה על תבנית אפייה ומעבירים לתנור.
אופים במשך 1 שעה, ולבדוק את העוגה על ידי החדרת בודק עוגה למרכז. לאחר הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ומיד להפוך את העוגה על מתלה קירור.
לאחר התקרר, להשתמש בסכין משונן לחלק את העוגה לתוך 3 אפילו שכבות ולהגדיר אותם על המדף.
מברשת כל שכבה עם כ 2 כפות סירופ שוקולד בצד כדי להרטיב.
כפור את החלק העליון של 2 השכבות התחתונות עם גנאש מספיק כדי שווה את עובי שכבות העוגה. ערם את השכבות בחזרה יחד וכפור את החלק החיצוני של העוגה עם ganache הנותרים.
יוצקים על 1/2 כוס שוקולד על משטח שיש שטוח, זכוכית, או נירוסטה.
מורחים אותו למלבן בעובי של 1 מ "מ, באורך של כ-2 מטר ברוחב של 6 אינץ'. אפשר לשוקולד להגדיר במשך 5 דקות, או עד שהוא כבר לא נוזלי או מבריק עדיין רך מעט. עם מרית נירוסטה עם להב ישר שנערך בזווית של 45 מעלות, לגרד את השוקולד widthwise כדי ליצור סרטים גלי.
מעבירים את הסרטים למגש וחוזרים על התהליך עד שכל השוקולד משמש. לקשט את העוגה עם הסרטים.