קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

"פרדי בומבץ"

הפרדים Bombatz יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך זיתים איטלקיים-ירוקים, עלי בזיליקום, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו הצלעות הצלויות הדביקות של פרדי. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העגבניות, בזיליקום, זיתים, חומץ יין אדום וצ ' ילי בקערת ערבוב. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולהגביר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
עבור הברוקולי rabe schmear: במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו לחמם את שמן הזית ולאחר מכן להוסיף את השום, שאלות וברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
תן לבשל עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
5
מוסיפים את החמאה, פתיתי פלפל אדום, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
עבור הקציצות נקניק: לקבל שני דפי אפייה, קו אחד עם שעווה או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
הסר את הנקניקיות מן המעטפת, לגלגל אותם לתוך 4 כדורים ומניחים אותם באופן שווה בנפרד על המגש עם נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מניחים פיסת נייר שעווה נוספת על גבי הנקניקיות, ולאחר מכן לחץ על תבנית האפייה האחרת כדי כריך הנקניקיות לשטח אותם; אתה מנסה ללחוץ אותם כך שהם בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מחממים מחבת מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיף את השמן למחבת. מבשלים את הנקניקיות עד להשחמה יפה, 5 עד 7 דקות מרפרף באמצע זמן הבישול. כאשר אתה הופך את הנקניקיות, להוסיף 2 פרוסות של מוצרלה לחלק העליון של כל קציצת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תן לרכך מעט, ולאחר מכן להסיר מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
עבור בניית הכריך: על החלק התחתון של כל לחמניית ג ' בטה, schmear מנה נדיבה של ברוקולי rabe schmear.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
13
מניחים את הקציצות נקניק עם מוצרלה מרוכך על גבי. מעל כל אחד עם האיטלקי פיקו דה guyzerelli ועוד פרוסת לחם כדי לסגור את הכריכים. חותכים את הכריכים ולאכול עם קנקן של קיאנטי בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קיאנטיnameקיאנטיname
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים