הפרדים Bombatz יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך זיתים איטלקיים-ירוקים, עלי בזיליקום, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו הצלעות הצלויות הדביקות של פרדי. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העגבניות, בזיליקום, זיתים, חומץ יין אדום וצ ' ילי בקערת ערבוב. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולהגביר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
2
עבור הברוקולי rabe schmear: במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לחמם את שמן הזית ולאחר מכן להוסיף את השום, שאלות וברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
תן לבשל עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
5
מוסיפים את החמאה, פתיתי פלפל אדום, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
עבור הקציצות נקניק: לקבל שני דפי אפייה, קו אחד עם שעווה או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
7
הסר את הנקניקיות מן המעטפת, לגלגל אותם לתוך 4 כדורים ומניחים אותם באופן שווה בנפרד על המגש עם נייר השעווה.
מניחים פיסת נייר שעווה נוספת על גבי הנקניקיות, ולאחר מכן לחץ על תבנית האפייה האחרת כדי כריך הנקניקיות לשטח אותם; אתה מנסה ללחוץ אותם כך שהם בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מחממים מחבת מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את השמן למחבת. מבשלים את הנקניקיות עד להשחמה יפה, 5 עד 7 דקות מרפרף באמצע זמן הבישול. כאשר אתה הופך את הנקניקיות, להוסיף 2 פרוסות של מוצרלה לחלק העליון של כל קציצת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
תן לרכך מעט, ולאחר מכן להסיר מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
עבור בניית הכריך: על החלק התחתון של כל לחמניית ג ' בטה, schmear מנה נדיבה של ברוקולי rabe schmear.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גליל Ciabatta
13
מניחים את הקציצות נקניק עם מוצרלה מרוכך על גבי. מעל כל אחד עם האיטלקי פיקו דה guyzerelli ועוד פרוסת לחם כדי לסגור את הכריכים. חותכים את הכריכים ולאכול עם קנקן של קיאנטי בינוני.