קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

פרובולונה וברוקולי רב פניני

פרובולונה וברוקולי רב פניני
פרובולונה וברוקולי רב פניני נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 483 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי שטוח, ברוקולי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון.

הוראות

1
לבשל ברוקולי rabe בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במסננת, ואז קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לבשל אנשובי ושום ב 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום רק מתחיל להפוך זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
הוסף ברוקולי rabe וקוק, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
5
מחממים פאניני או מכבש כריך על פי הוראות היצרן עד חם. (לחלופין, מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום מתון.)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מברשת 4 פרוסות מרכז של לחם בצד 1 עם הנותרים 1/2 כפות שמן. (שארית הלחם לשימוש נוסף.) לשים פרוסות, הצדדים משומנים למטה, על משטח עבודה, ולאחר מכן לחלק חצי גבינה בין 2 פרוסות. למעלה עם כל תערובת ברוקולי rabe, גבינה נותרת, ונשארו 2 פרוסות לחם, הצדדים משומנים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
7
שים כריכים על עיתונות, ואז למשוך למטה על גבי כריכים ומבשלים עד כריכים משחימים פריך, 4 עד 8 דקות. (אם באמצעות מחבת גריל, לשים מחבת כבדה על גבי כריכים ומבשלים, הפיכת כריכים פעם אחת.)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.