פרובנס ממולאים קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Provençal ממולאים קישואים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון בשרני, שמן זית, זיתים קלמאטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים Provencal, קישואים עגבניות Provencal, ו Provencal Lentil מרק זוקיני.
הוראות
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של קישואים ושמורה. באמצעות כפית קטנה, לגרוף את הבשר דק קוצצים אותו. מתבלים את כוסות הזוקיני במלח ופלפל ומתהפכים לניקוז במשך 15 דקות. הגדר את הכוסות בצד ימין על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש נמוכה עד השומן הוא שניתנו, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום ושום, מכסים ומבשלים עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את חזיר הקרקע, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה למדי, מפרקים את הבשר, עד שהוא בעיקר לבן.
מוסיפים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ומבשלים עוד 10 דקות.
מסירים מהחום ומערבבים בפירורי הלחם, זיתים, בזיליקום, פרמזן, עגבניות מיובשות וקורנית.
תלולית את המילוי בכוסות הקישואים, למעלה עם המכסים ואופים בתנור במשך 50 דקות.
מגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.