קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פרונטו-קונכיות פסטה ממולאות

פרונטו-קונכיות פסטה ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרונטו ממולאים פסטה פגזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, תרד, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו פסטה גדולה ממולאת פגזים, קונכיות פסטה ממולאות, ו קונכיות פסטה ממולאות אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו קונכיות פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2
בינתיים, לנקז תרד קצוץ היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מערבבים יחד תרד, עוף, בזיליקום, ואת 4 המרכיבים הבאים. תערובת כפית באופן שווה לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מורחים חצי רוטב אלפרדו jarred בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומן קלות. מסדרים קונכיות פסטה ממולאות על פני רוטב, ושופכים את הרוטב שנותר על פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מילוי חם ורוטב הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד להקפיא עד 1 חודש. הפשרה במקרר 24 שעות.
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
9
אופים, מכוסה, במשך 1 שעה ו 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה