פרוסות דלעת בלוט
צריך ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ותוספת ידידותית לפודמפ? פרוסות דלעת בלוט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו דלעת בלוט, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, ו פרוסות בלוט לימוני עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להסיר ולזרוק זרעים קרום.
חותכים כל חצי לרוחב ל-1/2 אינץ'. פרוסות; להשליך קצוות.
מניחים פרוסות בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שלב סירופ וחמאה; יוצקים מעל דלעת.
מפזרים אגוזי פקאן אם רוצים.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 40-45 דקות או עד שהם רכים.