זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי ופגיולי וחצילים קלויים, מרק חציל קלוי עשיר וקטיפתי, ו פרוסות חצילים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברישים את החצילים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות במשך 15-20 דקות או עד למכרז.בעוד החציל הוא בישול למקם את משקה חלב קוקוס, דשא לימון, שורש ג ' ינג ' ר, שקדים, קוקוס, מרק קארי להדביק בבלנדר תערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוס
משחת קארי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
אליקסיר ג
1 שקית תרד טרי
( 23)
זילוף בצורת לב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
העברה לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות או עד מעובה מצטמצם כ 1 כוס. מערבבים את הבצל, פלפל ושרימפס.צלחת כל פרוסת חצילים, כפית את רוטב שרימפס מעל ומקשטים עם גרידה וכוסברה.