פרוסת גבינה ובצל קלה
קל גבינה & פרוסת בצל הוא lacto אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אפיית תפוחי אדמה, צ'דר בוגר, לארוז בצק עלים כל חמאה, וביצה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרטן, בצל אביב ופנצ'טה פרוסה, קליעי גבינה בצל קלים, ו קל לחתוך & לאפות עוגיות.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 15 דקות עד מכרז, ואז לנקז היטב לרסק קצת. מגניב במקצת.
מערבבים את הגבינה, קאיין ובצל עם תפוחי אדמה מרוסקים ומערבבים לעשות מילוי mouldable.
מרדדים את הבצק למלבן על 25 x 35cm. בזהירות להרים על תבנית אפייה מברשת בכל רחבי עם ביצה מוכה.
לחץ על תערובת הגבינה לאורך אחד הצדדים הארוכים של המאפה, והשאיר 2cm מאפה חינם בצד אחד לאיטום, וחצי של המאפה ריק בצד השני עבור קיפול מאוחר יותר. מקפלים את הבצק על המילוי ולחץ על הקצוות יחד, לפני זמירה עם סכין איטום היטב על ידי לחיצה על הקצוות עם מזלג.
מברשת עם ביצה ואופים במשך 30 דקות. מגניב, ואז לחתוך ולהגיש עם בצל אדום קרמל. יכול להתבצע 1 יום קדימה