פרוסת חג המולד
פרוסת חג המולד היא מתאבן שמשרת 16. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם lacto ovo צמחוני מתכון יש 307 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 97 אוהדים. אם יש לכם תבלין, תאריך, שקדים blanchedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: יומן חג המולד, יומן חג המולד, ו יומן חג המולד.
הוראות
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
קו הבסיס ואת הצדדים של פח כיכר 1.5 ליטר (אחד דק ארוך הוא הטוב ביותר) עם אפיית קלף.
מערבבים את האגוזים ואת פירות יבשים ביסודיות בקערה גדולה באמצעות הידיים. לנפות את הקמח, תבלין ואבקת אפייה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים הכל היטב. הכה את הביצים עם וניל, ולאחר מכן להוסיף לתערובת היבשה, הפיכת הכל יחד היטב עד שאין תערובת יבשה גלוי.
הפוך את הפח מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עבור 1-1 שעות, ואז מגניב בדיל במשך 15 דקות. לצאת, לקלף את הנייר להתקרר על מתלה תיל. אבק העליון עבה עם סוכר הדובדבן, כדי לשרת.