פרופיטרולים
פרופיטרולים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 833 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו פרופיטרולים, פרופיטרולים, ו פרופיטרולים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מחממים את החלב, החמאה והמלח על אש בינונית עד שהם נצרבים. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח בבת אחת ומקציפים אותו בכף עץ עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. מבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש נמוכה למשך 2 דקות. הקמח יתחיל לצפות את תחתית התבנית. זרוק את התערובת החמה לקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה.
מוסיפים את הביצים והדופק עד שהביצים משולבות בבצק והתערובת סמיכה.
כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול רגיל גדול. צינור בתלוליות ברוחב 1 1/2 אינץ 'וגובהו 1 אינץ' על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אתה צריך בערך 18 פחזניות. באצבע רטובה, לחץ קלות על המערבולת בחלק העליון של כל נשיפה. (אתה יכול גם להשתמש 2 כפות כדי לגרוף את תערובת ולעצב את פחזניות עם לח אצבעות.)
אופים 20 דקות, או עד להשחמה קלה, ואז מכבים את התנור ומאפשרים להם לשבת עוד 10 דקות, עד שהם נשמעים חלולים כאשר מקישים עליהם בתחתית. צרו חריץ קטן בצד כל נשיפה כדי לאפשר לאדים לברוח. מניחים בצד להתקרר.
לרוטב השוקולד מניחים את השמנת והשוקולד צ ' יפס בקערה המונחת על מים רותחים ומערבבים רק עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את הדבש והקפה ומערבבים לתערובת אחידה. הניחו בצד.
להגשה חותכים כל פרופיטרול לשניים לרוחב, ממלאים בכף גלידה קטנה, מחליפים את החלק העליון ומזלפים רוטב שוקולד מעט חם.