טוסט פרמזן עם אספרגוס, פרושוטו וביצים
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, sprig רוזמרין, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביצים אפויות תרד עם טוסט פרמזן ועגבניה, ביצים עלומות עם פרמזן וטוסט סלמון מעושן, ו טוסט אספרגוס שומשום קלוי עם ביצים עלומות.
הוראות
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים אספרגוס ומטוגנים עד רך כאשר פירסינג, על 5 דקות.
מוסיף שמן ורוזמרין הנותרים למחבת. לבשל רוזמרין עד השמן חם, על 2 דקות, ואז להשליך את העשב.
שים פרוסות לחם במחבת וטוסט בשמן, הופך פעם אחת, על 1 דקה.
מפזרים על 2 כף. פרמזן על כל פרוסת לחם ומבשלים עד שהגבינה מתחילה להמיס והלחם מתחיל להשחים מעט, כ -2 דקות.
להפחית את החום בינוני באותו מחבת, מטגנים בעדינות את שתי הביצים לטעמך. למעלה כל חתיכת לחם עם 2 פרושוטו פרוסות וחצי האספרגוס. מניחים ביצה על גבי כל ומפזרים מנות עם מלח ופלפל.