פרושוטו אפוי וברי עם חמאת תפוחים
פרושוטו אפוי וברי עם חמאת תפוחים דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אנשים רבים מאוד אהבו את ההר הזה. 137 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ברי, פרושוטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו כריכי תה פרושוטו, תפוחים וברי עם חמאת מרווה, חמאת תפוחים תוצרת בית עם ברי אפוי, ו ברי אפוי עם חמאת תפוחים, חמאה וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
חותכים 16 (1/2 אינץ ' עבה) פרוסות מתוך כיכר. חמאה כל צד של הפרוסות והניח אותם על גיליון אפייה.
מורחים 1 כף חמאת תפוחים על כל פרוסה. מעליו 1 פרוסת פרושוטו ו -3 או 4 פרוסות אגס או תפוח. מכסים את זה בפרוסות הברי, מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית.
אופים עד שהגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות.