קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עוגות סלמון קארי

עוגות סלמון קארי
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית? עוגות סלמון בקארי יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוגות סלמון קארי, עוגות סלמון קארי, ו עוגות צדפות קארי.

הוראות

1
שמים את הסלמון, 1 כף מים, 1 1/2 כפיות אבקת קארי, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בקערה חסינת מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שהדג אטום, 2 עד 3 דקות. פתית עם מזלג וקריר מעט. מערבבים פנימה 1 כף רוטב טרטר, ארוחת הקרקר, הג ' ינג ' ר, מחצית מהבצל הירוק והביצה. יוצרים ל -4 קציצות ומקפיאים עד ליציבות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
רוטב טרטררוטב טרטר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
בינתיים הקציפו בקערה את 7 כפות הנותרים רוטב טרטר ו 1/2 כפית אבקת קארי. בקערה נפרדת מערבבים 1 כף מרוטב הטרטר הקארי עם הפלפל, הסלרי, המנגו, בצל ירוק שנותר, מיץ ליים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
רוטב טרטררוטב טרטר
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים 1/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת טפלון על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מפזרים את הקציצות בארוחת קרקר משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
6
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מגישים עם סלט המנגו ורוטב הטרטר הקארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
צילום: אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.