פרושוטו ביצת פניני
פניני ביצת פרושוטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 357 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות והרימו חמאה, לחם מחמצת, גבינת צ'דר חדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו פרושוטו וביצה פניני, פרושוטו פרובולון פניני, ו מוצרלה ופרושוטו פניני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלבונים, החלב והבצל. מצפים מחבת גדולה בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להתייצבות מלאה.
שלב חרדל וסירופ; מורחים על ארבע פרוסות לחם.
שכבה עם ביצים מקושקשות, פרושוטו וגבינה; למעלה עם הלחם הנותר. חמאה מבחוץ של כריכים.
מבשלים על יצרנית פניני או גריל מקורה במשך 3-4 דקות או עד שהלחם משחים וגבינה נמסה.
חותכים כל פניני לשניים להגשה.