פרושוטו די פארמה עם דמויות טריות ו-Fet'Unta
גשו לסופר וקנו מולסה רימונים, תאנים, פרושוטו די פארמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: תאנים קלויים עם Gorgonzolan ו Prosciutto di Parma, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו פרושוטו, מלון ותאנים טריות.
הוראות
קוצצים 1 כוס התאנים ומניחים בקערה של מעבד מזון עם המולסה. באז עד חלקה טפטוף ב 1/2 כוס שמן זית עד התערובת היא emulsified. תניח בצד.
חותכים את התאנים שנותרו חצי לאורכו ולהניח בצד.
מניחים תרד תינוק בקערת סלט גדולה ולזרוק עם מיץ לימון, שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
פורסים פרושוטו ומתחלקים ל-4 צלחות. מעל כל צלחת עם ערימה של תרד. מסדרים תאנים ולחם קלוי סביב תרד.
טפטוף טוסט עם שמן תאנה ומגישים מיד.