קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פרושוטו די פארמה-קסדילה פלפל שחור עם שמן רוזמרין

פרושוטו די פארמה-קסדילה פלפל שחור עם שמן רוזמרין
ניתן להכין את המתכון פרושוטו די פארמה-קסדילה פלפל שחור עם שמן רוזמרין בערך 22 דקות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, טורטיות קמח, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. נסו פרושוטו די פארמה ארנקים (פאגוטיני די פרושוטו די פארמה), שעועית שחורה וקזדילה פלפל אדום קלוי, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-שמן זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קסדילה: מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים 8 טורטיות על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מורחים מחצית מהגבינה, הבצל והפלפל השחור על כל אחד ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עורמים ליצירת 2 שכבות שכבות, מכסים בטורטייה שנותרה ומברישים את החלקים בשמן ומפזרים מעט מגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים על תבנית משומנת קלות ואופים 5 עד 7 דקות או עד שהטורטיות מזהיבות קלות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים לרבעים, מעל כל רבע פרוסת פרושוטו ומזלפים את שמן הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מערבבים את השמן, הרוזמרין, העירית והמלח והפלפל במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת דקה ומאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב קווסדילה עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קאשברן פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.