פרושוטו די פארמה-קסדילה פלפל שחור עם שמן רוזמרין
ניתן להכין את המתכון פרושוטו די פארמה-קסדילה פלפל שחור עם שמן רוזמרין בערך 22 דקות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, טורטיות קמח, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. נסו פרושוטו די פארמה ארנקים (פאגוטיני די פרושוטו די פארמה), שעועית שחורה וקזדילה פלפל אדום קלוי, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-שמן זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום עבור מתכונים דומים.
הוראות
קסדילה: מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מניחים 8 טורטיות על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
מורחים מחצית מהגבינה, הבצל והפלפל השחור על כל אחד ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עורמים ליצירת 2 שכבות שכבות, מכסים בטורטייה שנותרה ומברישים את החלקים בשמן ומפזרים מעט מגבינת הפרמזן.
מניחים על תבנית משומנת קלות ואופים 5 עד 7 דקות או עד שהטורטיות מזהיבות קלות והגבינה נמסה.
חותכים לרבעים, מעל כל רבע פרוסת פרושוטו ומזלפים את שמן הרוזמרין.
מערבבים את השמן, הרוזמרין, העירית והמלח והפלפל במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת דקה ומאחסנים במקרר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב קווסדילה עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קאשברן פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר]()
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.