פרושוטו עטוף פשטידות תאנה פקאן יד עם Gorgonzola
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. גשו לסופר וקנו חתיכות פקאן, עלי טימין, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גורגונזולה עטוף בפרושוטו עם ארוגולה, פרושוטו עטוף תאנים ממולאות Gorgonzola, ו פשטידות יד פקאן קלות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: קמח דופק ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים חמאה, ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, כ -10 שניות. עם ריצת המכונה, מוסיפים מי קרח בנחל איטי ויציב עד שהבצק פשוט מתחבר (לא יותר מ -30 שניות). מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לריבוע, ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקומח קל, לגלגל בצק קר 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות סכין קילוף, לחתוך שמונה ריבועים 5 אינץ', ולהתאים לתוך כוסות של פח מאפין בגודל סטנדרטי, משאיר בליטה בכל רחבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות. שמור את הבצק שנשאר לשימוש נוסף.הפוך את מילוי האגוזים: לשים אגוזים במעבד מזון. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט שמן עד שהתערובת קצוצה דק.
מוסיפים גרידת לימון ועלי קורנית; מתבלים במלח ופלפל. לגרד תערובת לתוך קערה קטנה ומערבבים עד בשילוב. תניח בצד.הפוך את פשטידות היד: מחממים תנור ל 400 מעלות. מחלקים את מילוי האגוזים באופן שווה בתחתית של פחיות מאפין מצוננות בצורת בצק. עיוות כל תאנה גזוז, כולה עם פרוסה אחת של פרושוטו, הצבת כל לתוך חור בצק מלא אגוז מצופה מאפין בדיל.
מפזרים את צמרות עם gorgonzola, הוספת טפטוף קטן של דבש.
מניחים את הפח מאפין בתנור מחומם מראש ולהפחית את החום עד 37
אופים פשטידות עד קרום העליון הם חום זהוב ואת התאנים הם רכים למדי ואת prosciutto הוא פריך, על 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין בפח על מתלה תיל.
הסר פשטידות יד מ פחיות לשרת עם טפטוף של דבש.