פרושוטו עם פנים פתוחות וכריכי שזיף
כריכי פרושוטו ושזיפים פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פרושוטו, לחם חיטה כפרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 דקות. נסו פרושוטו עם פנים פתוחות וכריכי שזיף, טוסט אבוקדו & פרושוטו כריך פתוח פנים, ו כריכי ביצה פתוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מורחים 3/4 אונקיה גבינה באופן שווה על כל פרוסת לחם; מחלקים ארוגולה, פלחי שזיפים, ופרושוטו באופן שווה על כריכים.
טפטוף כל כריך עם כ 1 כף תאנה משמר תערובת.