פרושוטו פירה
פרושוטו פירה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, פרושוטו, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פירה תפוחי אדמה של ליסה עם פרושוטו, פירה עם פרושוטו וגבינת פרמזן, ו פירה עם פירה פרושוטו ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים 1 ליטר לרתיחה.
לקלף ולשטוף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים; מכסים וחוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני ומבשלים עד שתפוחי אדמה מחית בקלות, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, חם 1 כוס חלב ושום עד מהביל, על 5 דקות. (או במיכל מיקרוגל 2 כוס בטוח, חלב חום ושום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) עד מהביל, 1 עד 2 דקות.)
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
מוסיפים את תערובת החלב החם, שמן, גבינה, בזיליקום ופפריקה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד תפוחי אדמה הם גבשושי או חלקה כמו שאתה אוהב, הוספת קצת יותר חלב עבור מרקם רך, creamier אם תרצה. מערבבים prosciutto לתערובת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.