פרושוטו פרמזן וברוסקטה צנוברים
פרושוטו פרמזן וברוסקטה צנוברים עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. צאו לחנות ואספו גבינת פרמזן, חמאה, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו אספרגוס קלוי עם פרושוטו, צנוברים ופרמזן מגולח, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב צנוברים בחמאה, ו העבירו את האגס העטוף פרושוטו-פרושוטו עם פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית, קרם את החמאה. מערבבים בפרושוטו, גבינת פרמזן ופלפל שחור גרוס.
מניחים בגטים על תבנית עם נייר אפייה בינוני.
מחממים בתנור שחומם מראש עד לקלייה קלה, כ -10 דקות.
מורחים פרוסות בגט עם תערובת החמאה. מסדרים על מגש הגשה גדול.