פרושוטו רביולי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין רביולי פרושוטו בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 662 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -43 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -45 דקות . גשו לסופר וקנו אורגנו, חמאה, גבינת ריקוטה חלבית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רביולי דלעת חמאה עם שמן תפוז-פרושוטו , רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום , ורביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים בקערה בינונית את הריקוטה, התרד, הפרושוטו, החלמונים, המלח והפלפל.
מניחים 1 כף ממלית הריקוטה במרכז עטיפה של וונטון.
מברישים קלות את קצה העטיפה במים. מקפלים את העטיפה לשניים, סוגרים את המילוי לגמרי ויוצרים משולש. צובטים את הקצוות כדי לאטום.
מעבירים את הרביולי לתבנית אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר המילוי והעטיפות. (ניתן להכין עד שעתיים קדימה, מכסים ומקררים.)
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את האורגנו ומערבבים דקה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
עובדים בקבוצות, מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מים רותחים עם מלח עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, כ-4 דקות לכל מנה.
מעבירים את הרביולי לקערה רדודה גדולה.
יוצקים את חמאת האורגנו על הרביולי ומערבבים בעדינות לציפוי.
מפזרים את הפקורינו על הרביולי ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Cecchi Chianti Classico עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![צ'קי קיאנטי קלאסיקו]()
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.