פרושי ספרינג רולס
Fruishi ספרינג רולס נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. מתאבן זה יש 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, תפוזים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה די טוב. מתכונים דומים: ספרינג רולס, ספרינג רולס, ו ספרינג רולס.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את האפרסקים ומבשלים שנחשפו עד שפיל מתחיל להתרחק, בערך 1 דקה. מיד לטבול אפרסקים במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר האפרסקים להסיר קר ממי קרח; לקלף ולהשליך עורות אפרסק לחתוך אפרסקים לתוך טריזים.
להביא מים, אורז, קרם קוקוס, ומלח לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות. לחשוף סיר ואורז קריר לחלוטין.
שוטפים בעדינות את עטיפת נייר האורז עד למים קרים ושוכבים על משטח עבודה שטוח. כפית 2 כפות אורז מבושל בקו מעט מחוץ למרכז על העטיפה.
מורחים על 1 1/2 כפות של שמורות על האורז.
מורחים שכבה של פרוסות תות על השימורים, שכבה של אפרסקים על התותים, שכבה של חלקים כתומים על האפרסקים, שכבה של אשכולית על התפוזים, ועלי נענע טריים על האשכולית. מקפלים קצוות מנוגדים של העטיפה כדי לחפוף את המילוי.
רול 1 של הקצוות המנוגדים סביב המילוי לצורת בוריטו. חזור עם עטיפות שנותרו, אורז ופירות.
חותכים לחמניות לשניים ומגישים עם יוגורט לטבילה.