פרחי שקדים
פרחי שקדים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 48. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. אם יש לכם g / 1/2 כוס חמאה, אבקת אפייה g, כוס th / 150 גרם סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי אנין הטעם הסגול. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: וידוי # 139: אני תקוע הילוך חג... שוקולד מריר פלורנטין שקדים, פלורנטין, ו פלורנטין.
הוראות
מחממים התנור ל 150°C/290°F. קו מגש אפייה עם קלף או silicione אפייה mat.In קערה, לערבב יחד את החלבונים ביצה וזיגוג סוכר. מערבבים את השקדים המתקלפים.כפית את כתמי השקדים על תבנית האפייה, משטחת אותו עם הכף כמו שאתה הולך.
אופים במשך 6-8 דקות עד שהם זהובים חום.
תן לזה להתקרר על תבנית האפייה קצת. לאחר מכן השתמש בסכין לוח כדי להסיר את הביסקוויטים מהסדין. לאכול או לאחסן בצנצנת עד 4 ימים.