פרי פסח פריך
פרי פסח פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי פירות, סוכר, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אגס פסח-ג'ינג'ר קריספ, תבשיל פירות בפסח, ו כרמסלך פסח עם קומפוט פירות מעורבים.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים פירות, 2/3 כוס סוכר, מקלות קינמון, מים ויין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; מבשלים חשפו 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פרי הוא רך.
הסר מקלות קינמון; להשליך.
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים עוגת ארוחה, 1/3 כוס סוכר, השקדים, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט עד מעורבב היטב.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים.
יוצקים תערובת פירות חם לתוך ungreased 1 1/2-תבשיל ליטר.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
אופים 15 עד 20 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר. מגניב מעט; העליון עם קצפת.