זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ערכת פריחת-קבלת, דבק מסטיק, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריחת אפרסק, שמיר משאיר pakora, איך לעשות שמיר משאיר pakoras, ו תפוחי אדמה פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים קרש חיתוך עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
ללוש 1/4 כוס מסטיק להדביק בכל פעם עם טיפה זעירה של קרם אפרסק להדביק צבע מזון, הוספת צבע מזון יותר קצת בכל פעם, במידת הצורך.
לגזור 1 עלה כותרת של כל גודל עם 1 1/2 אינץ', 1/2 אינץ', ו 1/4 חותכי אינץ'. קל אבק מצופה עובש דו צדדי עם עמילן תירס; לחץ על כל עלה כותרת לתוך עובש. להחזיר עלה כותרת גדול למחצית התחתונה של עובש. מברשת קלה מרכז עם דבק חניכיים; העליון עם פריחה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
5
מרכז מברשת עם דבק חניכיים; העליון עם פריחה 1/4 אינץ', לחיצה על מרכז של פריחה מוערמים יחד.
6
הסר ומניח על צורות פרחים להתייבש. אני חוזר, אני מכין 4 תריסרי פרחים.
7
חזור על תהליך גלגול וחיתוך הדבק מסטיק באמצעות חותכי 1 אינץ 'ו 1/2 אינץ'. חזור 1 אינץ עלה כותרת למחצית התחתונה של עובש. מברשת קלה מרכז עם מסטיק דבק; העליון עם פריחה 1/2 אינץ'. בעדינות לחץ במרכז; לקפל במחצית, וצבוט למטה יחד, יצירת ניצן.
8
הכה אבקת סוכר, אבקת מרנג, ו 2 עד 3 כפות מים חמים במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס. מערבבים בטיפה קטנה של צבע צהוב נורית.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
הכנס מצמד לתוך שקית לקשט; מצמד בכושר עם קצה מתכת #14, ולמלא בתערובת סוכר אבקה. צינור נקודה קטנה של תערובת במרכז כל פריחת אפרסק; הכנס 5 עד 7 אבקנים בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוק
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
10
בואו להתייבש 24 שעות.
11
ללוש 2 עד 4 כפות להדביק מסטיק עם טיפה זעירה של רסק ירוק ערער צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
12
מרדדים עד עובי 1/8 אינץ ' על משטח מצופה בקלילות עם קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דראגי פנינה לבנות
13
חותכים עלים עם חותך עלים. לחץ על עובש עלה.
14
מניחים עלים בצורת פרחים עקומה; לתת יבש 24 שעות. חזור עד שיש לך 4 תריסר עלים בכל גודל.