פריחת גבינת פסטו
פריחת גבינת פסטו היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי בזיליקום, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פריחת דלעת ממולאת שרימפס ופסטו, שלוש פריחת דלעת ממולאת גבינה, ו גבינת עיזים-פריחת דלעת ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים קערה בינונית בניילון נצמד ומשאירים מספיק כיסוי לכיסוי החלק העליון. שומרים 3 פרוסות מהפרובולון, מרפדים את תחתית הקערה ואת דפנות הקערה בפרובולון שנותר, חופפים את הפרוסות. לשכבת גבינת השמנת מעבדים את גבינת השמנת, הפיסטוקים ו -1 משיני השום במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה; מגרדים את התערובת לקערה ומניחים בצד. לשכבת הפסטו מעבדים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הצנוברים ושן השום שנותרה במעבד המזון עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים את המלח והפלפל בשמן הזית ומערבבים היטב.
כשהמכונה פועלת, מוסיפים את השמן בזרם דק. מגרדים את התערובת הזו לקערה שנייה ומניחים בצד. לשכבת העגבניות מסננים את העגבניות ושומרים את השמן. מחית את העגבניות עם כמות קטנה מהשמן השמור במעבד מזון.
מורחים מעט מתערובת גבינת השמנת על פרוסות הגבינה המצפות את הקערה.
שכבו בקערה את תערובת הפסטו, מחצית מתערובת גבינת השמנת שנותרה, תערובת העגבניות המיובשות ואז תערובת גבינת השמנת שנותרה. מכסים בפרובולון שנותר. קירב את שולי הניילון יחד מעל החלק העליון ואבטח בעזרת עניבת טוויסט. להקפיא עד המשרד.
הסר את הניילון והפוך את התבנית על מגש הגשה.
מגישים עם קרקרים למסיבה. זה ישמור במקרר עד 3 חודשים.