פריחת מנטה שוקולד
פריחת מנטה שוקולד היא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 138 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח לכל מטרה, נשיקות מנטה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פריחת מנטה שוקולד לבן משולש, פריחת מוקה מנטה, ו פריחת קליפת מנטה.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת קקאו ואספרסו (אם משתמשים). תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים ווניל ומכים עד בשילוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
השתמש כף 1 עוגיות כדי להפיל בצק על דפי עוגיות מוכנים. מבשלים עד החל הבצק רק מתחיל להתקמט בראש, 12-15 דקות.
לחץ על נשיקה למרכז של כל עוגייה.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה או אחסון במיכל אטום.