פריטטה פטריות בר עם נענע טרי
צריך ללא גלוטן, ארוחת בוקר ראשונית וקטוגנית? פריטטה פטריות בר עם נענע טרי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, ציפורן שום, גבינת פרמזן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פטריות ואורז בר, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פריטטה פטריות בר עם צ'דר, בצל ירוק ואפונה.
הוראות
תנוחת מתלה תנור 8 אינץ ' ממקור חום broiler; מטגן מחממים מראש.
שמן חום ב 10 אינץ ' בקוטר nonstick מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ומטגנים רק עד הזהב, על 4 דקות. להפחית חום בינוני. מערבבים שום. מבשלים עד הפטריות רכות, כ 6 דקות יותר.
להקציף ביצים, פרמזן מגורר, נענע טרי 1/2 כפית מלח בקערה בינונית להתמזג.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על פטריות במחבת. מבשלים תערובת עד הצדדים והתחתון נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף, פועל מרית גומי סביב הצדדים של מחבת מדי פעם, אבל לא מאפשר תערובת לא מבושלת לרוץ תחת ביצים מבושלות, על 3 דקות. מטגן עד תערובת הוא פשוט להגדיר על גבי מבושל דרך, על 2 דקות. מגניב 2 דקות.הפעל מרית סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר פריטטה.
מניחים צלחת על גבי מחבת. הפוך פריטטה על צלחת. פריטטה מגניבה לטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. מכסים את פריטטה ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
חותכים פריטטה לתוך טריזים ומגישים.