פריטטה פלפל צבעונית
פריטטן פלפל צבעוני היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 168 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת מוצרלה, בזיליקום, ביצים ובזיליקום רזה חלקית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . מתכונים דומים: סלט רימונים ותרד צבעוני ופריך , סלט קינואה אדומה צבעונית לא כל כך טאבולה וסלט אורז בר צבעוני .
הוראות
ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור מצופה בספריי בישול, מבשלים בצל בשמן על אש בינונית במשך 2 דקות. מערבבים פלפלים; מבשלים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
בקערה קטנה מערבבים את הביצים, החלבונים, הבזיליקום, המלח והפלפל. מערבבים פנימה גבינת מוצרלה; יוצקים מעל תערובת פלפלים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.