פריטטה תפוחי אדמה
פריטטה תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו פריטטה תפוחי אדמה, פריטטה חזיר ותפוחי אדמה, ו חביתת חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד מכרז; לנקז ולהניח בצד.
מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, ומבשלים 20 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בצל מחבת, ואת מחבת חלוק עם תרסיס בישול. להחזיר בצל למחבת; מערבבים בתפוחי אדמה ו 1/4 כפית מלח.
שלב 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, והבא 5 מרכיבים (פטרוזיליה דרך שום) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים על תערובת בצל; מפזרים גבינה. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד שנקבע מעט. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; צלייה 3 דקות או עד ביצים נקבעים גבינה מותכת. להחליק בעדינות פריטטה על מגש, וחותכים 8 טריזים.