פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן
פריטטן תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חלב, עלי רוזמרין נוספים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ללא גלוטן הוא לי: צ'יפס בטטה אפוי עם רוזמרין, בטטה ורוזמרין פריטטה, ו עוגת פרמזן רוזמרין פריך עם ארוגולן ושקדים / ללא גלוטן ודגנים חינם (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס עגבניות בתרסיס בישול. ב מחבת nonstick 10 אינץ ' עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), לבשל עגבניות 1 כפית רוזמרין על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד השחמה.
הסר מהחום; מניחים בקערה קטנה. בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב. מערבבים בתערובת ביסקוויק, מלח ופלפל. תניח בצד.
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
להוסיף תרד הנותרים 1 כפית רוזמרין; לבשל 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. להפחית את החום לנמוך.
מורחים תפוחי אדמה ותרד במחבת; למעלה עם עגבניות.
יוצקים תערובת ביצים מעל. מערבבים היטב עם מרית גומי. מכסים; מבשלים 14 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה ומעוצבת קלות.
מפזרים גבינה. לכסות ולבשל 1 דקה יותר.