פריטטן תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חלב, עלי רוזמרין נוספים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ללא גלוטן הוא לי: צ'יפס בטטה אפוי עם רוזמרין, בטטה ורוזמרין פריטטה, ו עוגת פרמזן רוזמרין פריך עם ארוגולן ושקדים / ללא גלוטן ודגנים חינם (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסס עגבניות בתרסיס בישול. ב מחבת nonstick 10 אינץ ' עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), לבשל עגבניות 1 כפית רוזמרין על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
צווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום; מניחים בקערה קטנה. בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב. מערבבים בתערובת ביסקוויק, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פניני סוכר כסף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף תרד הנותרים 1 כפית רוזמרין; לבשל 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
מורחים תפוחי אדמה ותרד במחבת; למעלה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים תערובת ביצים מעל. מערבבים היטב עם מרית גומי. מכסים; מבשלים 14 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה ומעוצבת קלות.