פריטטה תרד גבינה כחולה
גבינה כחולה תרד פריטטה לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 228 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינה, מלח שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד, בייקון וגבינה פריטטה, תרד, בייקון וגבינה פריטטה, ו תרד, בייקון וגבינה פריטטה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים בצל על אש בינונית למשך 3 דקות או עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים תרד למחבת בקבוצות, מבשלים במשך 1 דקה או עד נבול.
בקערה גדולה מקציפים את תחליף הביצה לקצף. מערבבים פנימה את תערובת הבצל, התרד, המוצרלה, הגבינה הכחולה, העגבניות והאגוזים.
מניחים בתוך 10 אינץ'. מחבת תנור מצופה בתרסיס בישול.
אופים, לא מכוסים, בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
שלב את מרכיבי הסלט; מגישים עם פריטטה.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.