פריטר אפרסק עם זיגוג כתום
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות תפוחים עם זיגוג כתום, לביבות תפוחים עם זיגוג וויסקי, ו לביבות דלעת עם זיגוג קינמון.
הוראות
מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
שלב קמח תירס, קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מוציאים 3 חצאי אפרסק מהפחית וחותכים לקוביות קטנות.
בקערה קטנה שלבו חלב חמאה, ביצים, חמאה, אפרסקים בקוביות ותמצית שקדים.
מוסיפים תערובת רטובה לייבוש ומערבבים היטב עד לאיחוד.
בעזרת כף גלידה קטנה, זרוק את הבלילה לשמן החם. מטגנים במשך 1 דקה לכל צד. הפוך באמצע הבישול לפני שהוא כבד מכדי להסתובב.
הסר למגש גיליון מרופד במגבת נייר.
מפזרים מיד סוכר של קונדיטורים.
מניחים על מגש ומגישים עם זיגוג כתום.
בקערה גדולה מוסיפים את סוכר הקונדיטורים ומזלפים פנימה את מיץ התפוזים תוך כדי הקצפה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה