פריים אנגוס בקר צלעות קצרות
ראש אנגוס בשר צלעות קצרות דורש בערך 3 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 749 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן פיסטוק, בצל ירוק, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 60%. נסו עצמות צלעות צלויות או צלעות בקר קצרות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר קצרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה צורבים את הצלעות הקצרות מכל הצדדים, בקבוצות במידת הצורך.
מוסיפים את המלח, גרגירי הפלפל, הסוכר, שאלוט, עלה הדפנה והטימין. מערבבים במשך דקה 1, ולאחר מכן נטפל ביין האדום. מבשלים 4 דקות ואז מוסיפים את ציר הבקר. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, מערבבים מדי פעם ומרחפים שומן מהשטח, עד שהבשר רך, בערך 2 1/2 שעות.
מוציאים את הבשר ומעבירים את מיצי הבישול דרך מסננת לסיר. מנמיכים את המיצים על אש בינונית עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים את קוביות האננס עם שמן הפיסטוק וכמה בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
צלעות בקר קצרות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
![כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר]()
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר