פריך אוכמניות-פקאן
פריך אוכמניות-פקאן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.17 דולר למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אננס, סוכר חום, חמאה וקינמון טחון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשוט שיבולת שועל ופקאן אוכמניות פריך, פריך אפרסק ואוכמניות עם ציפוי פקאן מתובל, וטוסט אוכמניות-פקאן אפוי עם סירופ אוכמניות.
הוראות
יוצקים אננס לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מפזרים סוכר חום וקינמון. מעל עם מילוי פאי.
מפזרים תערובת עוגה ואגוזי פקאן; לטפטף חמאה.
אופים ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי זהוב.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פריך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.