קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פריך אוכמניות-פקאן

פריך אוכמניות-פקאן
פריך אוכמניות-פקאן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.17 דולר למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אננס, סוכר חום, חמאה וקינמון טחון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשוט שיבולת שועל ופקאן אוכמניות פריך, פריך אפרסק ואוכמניות עם ציפוי פקאן מתובל, וטוסט אוכמניות-פקאן אפוי עם סירופ אוכמניות.

הוראות

1
יוצקים אננס לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מפזרים סוכר חום וקינמון. מעל עם מילוי פאי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
3
מפזרים תערובת עוגה ואגוזי פקאן; לטפטף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
אופים ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פריך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.