פריך בתנור-עוף מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן בתנור פריך. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פירורי לחם, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף מטוגן בתנור פריך באמת, פריך בתנור-עוף מטוגן, ו תנור פריכים פריכים קורנפלקס עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החמאה, עירית, חרדל, ורוטב חם.
הסר את העור משדי העוף, להוסיף את העוף לקערה, ולתת לו להשרות לפחות 30 דקות או לילה.
מחממים את התנור ל 218°. מרססים תבנית אפייה מעוטרת בתרסיס בישול.
הסר את העוף מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את פירורי הלחם בקערה רחבה, רדודה. טובלים את העוף בפירורי הלחם וזורקים היטב למעיל.
מניחים את העוף על תבנית האפייה מוכנה. לרסס את העוף בנדיבות עם ספריי בישול ואופים עד שהוא מבושל רק דרך, 25 עד 30 דקות.
כדי להפוך את המנה הזאת רק קצת יותר דקדנטי מבלי להוסיף יותר מדי קלוריות, אני אוהב לגרר קצת פרמזן או פקורינו רומנו לתוך פירורי הלחם שלי. בערך 2 כפות צריך לתת לך טעם זול נחמד בקרום שלך.
Reprinted with permission from Mama ' S Table to Mine by Bobby Deen, © 2013 על ידי Bobby Deen Enterprises, LLCBorn in Georgia BOBBY DEEN הוא בנו של מנחה רשת המזון המפורסם וסופרת רב המכר פאולה דין, כמו גם המנחה של המופע שלו, ערוץ הבישול הוא לא הארוחות של אמא שלי. בובי, יחד עם אחיו, ג 'יימי, החל את דרכו בעסקי המזון ב-1989, כשהוא מביא סנדוויצ' ים כחלק מעסקיה של אמו, "גברת השקית" (The Bag Lady). לאחר מכן שלושת הצבאים איחדו כוחות כדי לפתוח מסעדה, "ליידי ובניו", בסוואנה. בובי הוא אורח קבוע בתוכנית "בוקר טוב אמריקה, רייצ 'ל ריי", ובתוכנית " ד "ר אוז". הוא אורח קבוע בתוכניות רשת מזון רבות, כולל "הבישול הביתי של פאולה".עבודתה של מליסה קלארק מופיעה בניו יורק טיימס, Food & Wine, Martha Stewart, ו-Real Simple. היא גם שיתפה פעולה ביותר מעשרים ספרי בישול, שאחד מהם זכה בפרס ג ' יימס בירד ובפרס Julia Child Cookbook בשנת 2000.