קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה
תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה נטול גלוטן, מנות ראשונות. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם מדיירה מסחרית, מלח ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. תרנגול הודו צלוי עם רוטב מדיירה, צלי פריים ריב עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת, ו ירכי עוף ממולאות מטוגנות ברוטב עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הפוך את המילוי: במעבד מזון לערבב את חזיר ושומן. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב. כשהמנוע עדיין פועל, מוסיפים את השמנת הכבדה בזרם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שאר החומרים. מצננים, מכוסים, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הכנת חזה טורקיה: בעזרת סכין עצמות חדה, הסר את חצאי חזה ההודו המתחילים בעצם השד וחותך לאורך כלוב הצלעות, תוך שימוש במשיכות ארוכות ומהירות, והרחיק את הבשר מהעצם תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוציאים ושומרים את הפילטים (פילה) מהחלק התחתון של השד.
5
הסר וזרוק כל גידים, גידים או עור כסף. מילואים
6
בעובי כפול של בד גבינה, מסדרים את עור חזה ההודו כלפי מטה כשצד ארוך פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
7
מפזרים עליו חצי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. החלק 1/4 (בערך 1 כוס) את המלית מעל חזה ההודו והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. מכסים את המילוי בשכבת בשר חזיר. מכסים את חזיר עם כוס נוספת של מלית. חצוי את אחד הפילטים ועטוף כל חצי בחתיכת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
8
הניחו את הפילטים העטופים זה לצד זה, כשהקצוות נוגעים ללב, על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
החל מהצד הארוך של השד הקרוב אליך, גלגל אותו בזהירות ממך לצילינדר. קפלו את בד הגבינה כדי לסגור אותה וסובבו את הקצוות, תוך שמירה על צורת הצילינדר. קשרו את הקצוות היטב בחוט. חזור על הפעולה עם השד הנותר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
טפחו על גלילי ההודו (הבלונטינים) יבשים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
במחבת צלייה מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית עד שהם חמים ובתוכה משחימים את ההודו, בבד הגבינה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
13
הוסף 6 כוסות ציר וגרני זר לתבנית הצלייה,
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
14
מבשלים את ההודו, מכוסה היטב בנייר כסף, באמצע התנור, מתבשל מדי פעם למשך 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט ומיציו מתבהרים כאשר דוקרים את השד בעזרת שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
תרנגול ההודו יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו והמשיך בקירור, מכוסה, בנוזל הבישול. כדי לחמם, מביאים לרתיחה על אש גבוהה בינוני, למרוח, וחום, מכוסה, בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס, צולה לעתים קרובות, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מעבירים את ההודו למתלה להתקררות. תתפשט. מרפרפים את נוזל הבישול ומסננים אותו לסיר. בקערה קטנה שלבו את שורש החץ, המדיירה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מדיירהמדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מביאים לרתיחה את הנוזל המסונן ומערבבים פנימה את תערובת שורש החץ. מבשלים את התערובת על אש גבוהה בינונית עד שהיא מסמיכה מעט. שמור על הרוטב חם, מכוסה בסבב חמאה של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
מעבירים את ההודו ללוח גילוף ופורסים חצי ממנו לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
19
מעבירים את הפרוסות ואת ההודו שנותר לפלטה ומגישים חם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
הצעות יין: מרלו, האן אסטייטס;
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)