תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה
תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה נטול גלוטן, מנות ראשונות. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם מדיירה מסחרית, מלח ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. תרנגול הודו צלוי עם רוטב מדיירה, צלי פריים ריב עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת, ו ירכי עוף ממולאות מטוגנות ברוטב עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הפוך את המילוי: במעבד מזון לערבב את חזיר ושומן. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב. כשהמנוע עדיין פועל, מוסיפים את השמנת הכבדה בזרם.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שאר החומרים. מצננים, מכוסים, לפחות 30 דקות.
הכנת חזה טורקיה: בעזרת סכין עצמות חדה, הסר את חצאי חזה ההודו המתחילים בעצם השד וחותך לאורך כלוב הצלעות, תוך שימוש במשיכות ארוכות ומהירות, והרחיק את הבשר מהעצם תוך כדי תנועה.
מוציאים ושומרים את הפילטים (פילה) מהחלק התחתון של השד.
הסר וזרוק כל גידים, גידים או עור כסף. מילואים
בעובי כפול של בד גבינה, מסדרים את עור חזה ההודו כלפי מטה כשצד ארוך פונה אליכם.
מפזרים עליו חצי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. החלק 1/4 (בערך 1 כוס) את המלית מעל חזה ההודו והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. מכסים את המילוי בשכבת בשר חזיר. מכסים את חזיר עם כוס נוספת של מלית. חצוי את אחד הפילטים ועטוף כל חצי בחתיכת חזיר.
הניחו את הפילטים העטופים זה לצד זה, כשהקצוות נוגעים ללב, על גבי המלית.
החל מהצד הארוך של השד הקרוב אליך, גלגל אותו בזהירות ממך לצילינדר. קפלו את בד הגבינה כדי לסגור אותה וסובבו את הקצוות, תוך שמירה על צורת הצילינדר. קשרו את הקצוות היטב בחוט. חזור על הפעולה עם השד הנותר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
טפחו על גלילי ההודו (הבלונטינים) יבשים.
במחבת צלייה מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית עד שהם חמים ובתוכה משחימים את ההודו, בבד הגבינה, כ -2 דקות לכל צד.
הוסף 6 כוסות ציר וגרני זר לתבנית הצלייה,
מבשלים את ההודו, מכוסה היטב בנייר כסף, באמצע התנור, מתבשל מדי פעם למשך 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט ומיציו מתבהרים כאשר דוקרים את השד בעזרת שיפוד.
תרנגול ההודו יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו והמשיך בקירור, מכוסה, בנוזל הבישול. כדי לחמם, מביאים לרתיחה על אש גבוהה בינוני, למרוח, וחום, מכוסה, בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס, צולה לעתים קרובות, במשך שעה 1.
מעבירים את ההודו למתלה להתקררות. תתפשט. מרפרפים את נוזל הבישול ומסננים אותו לסיר. בקערה קטנה שלבו את שורש החץ, המדיירה והשמנת.
מביאים לרתיחה את הנוזל המסונן ומערבבים פנימה את תערובת שורש החץ. מבשלים את התערובת על אש גבוהה בינונית עד שהיא מסמיכה מעט. שמור על הרוטב חם, מכוסה בסבב חמאה של נייר שעווה.
מעבירים את ההודו ללוח גילוף ופורסים חצי ממנו לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מעבירים את הפרוסות ואת ההודו שנותר לפלטה ומגישים חם עם הרוטב.
הצעות יין: מרלו, האן אסטייטס;