קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים

פריך תפוחים
תפוח פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי תפוחים, מיץ תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים.

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 177°. חמאה ליברלית 2 ליטר, 2 אינץ ' צלחת אפייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים גרידת תפוזים, מיץ ומשמש קצוצים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן משמש לרכך בזמן שאתה מכין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מערבבים סוכר וקינמון בקערה גדולה. רבע וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים כל רבעון ל 3 או 4 נתחים. לזרוק את התפוחים עם סוכר הקינמון. מערבבים את משמשים ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
לגרד את התערובת לתוך תבנית אפייה חמאה ולהפיץ אותו באופן שווה. להפיץ את ציפוי מתפורר באופן שווה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים עבור 1 1/4-1 1/2 שעות, עד הפריך הוא השחמה על גבי והמיצים מבעבעים מעובה. (אם התפוחים שלך היו קצת יבשים, אתה לא יכול לראות שום מיצים לקראת סוף זמן האפייה; אם כן, ציפוי השחמה הוא הסימן שלך כדי doneness.)
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם או קר. למעלה עם גלידה או יוגורט קפוא, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)