פריך תפוחים
תפוח פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי תפוחים, מיץ תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים.
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 177°. חמאה ליברלית 2 ליטר, 2 אינץ ' צלחת אפייה עמוקה.
מערבבים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב. תניח בצד.
מערבבים גרידת תפוזים, מיץ ומשמש קצוצים בקערה קטנה.
תן משמש לרכך בזמן שאתה מכין תפוחים.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה גדולה. רבע וליבת התפוחים.
חותכים כל רבעון ל 3 או 4 נתחים. לזרוק את התפוחים עם סוכר הקינמון. מערבבים את משמשים ומיץ.
לגרד את התערובת לתוך תבנית אפייה חמאה ולהפיץ אותו באופן שווה. להפיץ את ציפוי מתפורר באופן שווה על התפוחים.
אופים עבור 1 1/4-1 1/2 שעות, עד הפריך הוא השחמה על גבי והמיצים מבעבעים מעובה. (אם התפוחים שלך היו קצת יבשים, אתה לא יכול לראות שום מיצים לקראת סוף זמן האפייה; אם כן, ציפוי השחמה הוא הסימן שלך כדי doneness.)
מגישים חם או קר. למעלה עם גלידה או יוגורט קפוא, אם תרצה.