קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים של טרטן

פריך תפוחים של טרטן
פריך התפוחים של טרטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 39 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טרטן הטונה של מאפיית טרטן, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° חמאה התחתון הצדדים של 9?צלחת אפייה 13 אינץ'.לקלף (כמה או כל, כפי שאתה מעדיף), הליבה לחתוך את התפוחים ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד רבע כוס סוכר, מיץ לימון וגרידת, ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הוסף לתפוחים ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה.הפוך את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מניחים את החמאה ואת הנותרים 1 כוס סוכר בקערת ערבוב. באמצעות מערבל מצויד מצורף whisk במהירות בינונית, או באמצעות כף עץ, להכות יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את הקמח, הקינמון הנותרים 1/8 כפית מלח ומערבבים רק עד שהוא מגיע יחד לבצק חלק.לגרוף את כדורי דקלים בגודל של הבצק ולשטח עם הידיים שלך כאילו אתה עושה טורטייה עבה ¼ אינץ', ולשכב על גבי התפוחים. מכסים את כל המשטח עם הבצק. אם יש פערים, זה בסדר, כפי שהם יאפשרו קיטור לברוח במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מפזרים למעלה עם סוכר turbinado, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
7
אופים עד הפריך הוא השחמה והתפוחים רכים, על 1 שעה. אם החלק העליון מקבל כהה מדי, לכסות אותו בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
בואו להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה