פריך תפוחים של טרטן
פריך התפוחים של טרטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 39 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טרטן הטונה של מאפיית טרטן, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° חמאה התחתון הצדדים של 9?צלחת אפייה 13 אינץ'.לקלף (כמה או כל, כפי שאתה מעדיף), הליבה לחתוך את התפוחים ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד רבע כוס סוכר, מיץ לימון וגרידת, ו 1/8 כפית מלח.
הוסף לתפוחים ומערבבים היטב עם הידיים.
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה.הפוך את הציפוי.
מניחים את החמאה ואת הנותרים 1 כוס סוכר בקערת ערבוב. באמצעות מערבל מצויד מצורף whisk במהירות בינונית, או באמצעות כף עץ, להכות יחד עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, הקינמון הנותרים 1/8 כפית מלח ומערבבים רק עד שהוא מגיע יחד לבצק חלק.לגרוף את כדורי דקלים בגודל של הבצק ולשטח עם הידיים שלך כאילו אתה עושה טורטייה עבה ¼ אינץ', ולשכב על גבי התפוחים. מכסים את כל המשטח עם הבצק. אם יש פערים, זה בסדר, כפי שהם יאפשרו קיטור לברוח במהלך האפייה.
מפזרים למעלה עם סוכר turbinado, אם משתמשים.
אופים עד הפריך הוא השחמה והתפוחים רכים, על 1 שעה. אם החלק העליון מקבל כהה מדי, לכסות אותו בנייר אלומיניום.