פרימוורה פטוצ'יני תרד
לך לחנות ותביא ציר עוף, מלח, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
מביאים מים לפסטה לרתיחה. מלח המים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה, כ -7 עד 8 דקות. השתמש מקלף ירקות לעשות סרטים של גזר וקישואים. שמור את הירקות שטוחים על הדלפק ולהפעיל את מקלף את אורך הירקות. זרוק את הגזר וקישואים לתוך מי הפסטה במשך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני עם שמן זית וחמאה כתית.
מטגנים את שאלוט ושום 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים אפונה וחום דרך, 2 דקות, מערבבים ביין, להפחית במשך חצי דקה ומערבבים במלאי. לזרוק פסטה סחוטה וירקות עם הרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל, ומשלבים עם גבינה ופטרוזיליה.